/* Change the "#000" to whatever color matches your projects them and style */
Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Heegsma BV

Al bijna een kwart eeuw lang, sinds 1999, is Heegsma BV actief in de handel van vollegrondsgroenten, waarbij zij zich toeleggen op de gespecialiseerde verkoop van zowel conventionele als biologische wortelen.

Het bedrijf wordt bestuurd door Kees Heegsma, die verantwoordelijk is voor de in- en verkoop van de producten.

Sinds 2022 wordt deze taak gedeeld met Arjan Freriks, als gevolg van een nieuwe samenwerking. De gehele financiële administratie is in handen van Ada Heegsma.
Kees Heegsma aan het bellen.Een lachende ada Heegsma op kantoor

Op de voet gevolgd.

Heegsma BV volgt het productieproces nauwlettend, vanaf het allereerste zaadje tot het moment van oogsten. En zelfs ná de oogst laten we niets aan het toeval over. We voeren grondige proefspoelingen uit om de maat, kleur en kwaliteit te beoordelen, zodat we elke partij nauwkeurig matchen met de juiste afnemer.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit proces ons in staat stelt op een juiste match te maken tussen teler en afnemer. Door de opgedane kennis en ervaring in de afgelopen 25 jaar hebben wij een tevreden telers en klantenbestand opgebouwd. Wij spelen in op de specifieke eisen door middel van het behalen van een aantal certificaten. Hiermee kunnen we een markt bedienen wat een meerwaarde oplevert voor de teler/leverancier
Kwaliteitscertificaten

Kom direct in contact

Vul het contactformulier in en kom direct in contact met Heegsma BV. Liever bellen of mailen? Dat kan! Elke dag zijn wij te bereiken op: 06- 53244828 of info@heegsmabv.nl
Direct contact opnemen